31oct20:0020:40FeaturedInformatieavond voor ouders | begrijpend lezen trainingBegrijpend lezen training - Alle teksten de baas!

Begrijpend lezen Kien Kids

Event Details

Begrijpend lezen is een vak dat steeds vaker ter discussie staat. Het wordt als het belangrijkste vak gezien, maar ook als een vak dat eigenlijk niet losstaand gegeven zou moeten worden. Wat wel zeker is, is als je niet goed (begrijpend) leest, dit nadelige gevolgen kan hebben op je leerprestaties. Er wordt de laatste tijd veel over geschreven omdat men zich zorgen maakt over de toetsresultaten van de kinderen.

Waarom een begrijpend lezen training

De begrijpend lezen training “Alle teksten de baas” werkt met een stappenplan en lessenserie die keer op keer hun meerwaarde laten zien. Kinderen worden betere, kritische en nauwkeurige lezers die weten hoe je een tekst aanpakt. Het plezier in het lezen komt terug, ze krijgen zelfvertrouwen en de leerresultaten gaan omhoog.

Maar wat gaan we nou eigenlijk allemaal doen tijdens de lessen en welke rol hebben jullie als ouders en waarom is die nou zo belangrijk. Tijdens deze avond neem ik jullie mee in wat de begrijpend lezen training “Alle teksten de baas” voor jullie kind kan betekenen. Waarom deze training nou zo’n meerwaarde heeft voor jullie kind.

 

KOSTEN

Er zitten geen kosten verbonden aan deze ouderavond. Tuurlijk hoop ik jullie te motiveren jullie kind op te geven voor de training. Maar ik vind het ook belangrijk om jullie mee te nemen in het leesproces en wat daar allemaal bij komt kijken. Wat we tijdens de training allemaal gaan behandelen en waarom juist die onderdelen zijn meegenomen in deze training.

 

AANMELDEN

De informatieavond voor ouders vinden plaats op maandagavond 31 oktober om 20:00  uur en duurt ongeveer 40 minuten. Aanmelden kan via het contactformulier. Na aanmelding ontvang je van mij een link en op de betreffende tijd zien we elkaar online.

more

Time

(Monday) 20:00 - 20:40(GMT+00:00)

Location

Kien Kids online

Organizer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *