09nov20:0020:30Kosteloze online info- / kennissessie'Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen'

Kien Kids kosteloze online info- / kennissessie | Markus Winkler

Event Details

Heb je een vraag maar wil je niet meteen een afspraak inplannen, boek dan een online info- / kennissessie. Tijdens deze kosteloze online info- / kennissessie kun je een vraag of onderwerp aan mij voorleggen. Ik denk dan met je mee, deel mijn kennis en ervaring en geef eventueel tips. Als ouder kun je zoveel vragen hebben, zoveel twijfels welke route nou handig is voor je kind. En dat verschilt dan ook nog per kind en naar gelang de positie die het inneemt binnen het gezin, enz.

Na een bevalling heb je het mooiste geschenk in je armen, ietwat verkreukeld wellicht maar wat een rijkdom. Maar daadwerkelijk ouder zijn, dat ben je niet ineens. Je moet groeien in je rol. Tijdens die reis zijn er allemaal zaken van invloed op de ontwikkeling van je kind maar ook hoe je als ouders groeit in je rol.. Hoe wordt je nou een evenwichtig ouder? Hoe kun je nou je kind optimaal begeleiden. Ik help je graag daarbij.

 

Kosten

Deze sessies bied ik kosteloos aan. Ik wil graag zoveel mogelijk kinderen en ouders helpen en mijn opgedane kennis delen. ‘𝑲𝒆𝒏𝒏𝒊𝒔 𝒌𝒖𝒏 𝒋𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒎𝒆𝒏𝒊𝒈𝒗𝒖𝒍𝒅𝒊𝒈𝒆𝒏 𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝒕𝒆 𝒅𝒆𝒍𝒆𝒏’. Ken jij iemand die hiervan wel gebruik zou willen maken, deel dan dit evenement.

 

Aanmelden

De kosteloze online info- / kennissessie vinden plaats op de woensdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur en duren ongeveer 30 minuten. Aanmelden kan via het contactformulier. Na aanmelding ontvang je van mij een link en op de betreffende tijd bellen we dan beiden in. Bij aanmelding graag in het opmerkingenveld het te bespreken onderwerp meegeven. Liever zonder beeld afspreken kan natuurlijk ook, vermeldt dit bij je aanmelding en vermeld je telefoonnummer. Ik bel je dan op het aangegeven tijdstip.

 

Onderwerpen

De te bespreken onderwerpen kunnen zijn:

more

Time

(Wednesday) 20:00 - 20:30(GMT+00:00)

Location

Kien Kids online

Organizer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *