Kien Kids – Downloads

Kien Kids – downloads, gratis downloads om het plannen en leren makkelijker en overzichtelijker en maken. En meer inzicht en jouw leerproces te krijgen. Mis je een download of andere ondersteuning nodig? Laat het dan weten, bel dan of neem contact op middels het contactformulier.

Downloads

De Cornell methode om aantekeningen te maken en Werkblad Cornell methode 

Deze methode helpt je heel goed bij het voorbereiden op een toets, maar zorgt er ook voor dat je de materie zelf beter snapt. Door deze methode worden op een slimme manier hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden. Belangrijke sleutelwoorden, namen en begrippen komen ordelijk bij elkaar te staan. Je leert al doende belangrijke zaken te onderscheiden en krijgt overzicht. Makkelijk voor de aantekeningen tijdens de les maar ook als je zaakvakken als aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, filosofie, economie, maatschappijleer of godsdienst/levensbeschouwing moet leren.

Leren valt en staat toch met een goede planning, in het document Weekplanning staan tips om zelf een goede haalbare planning te maken. Zowel voor je reguliere huiswerk als voor het plannen voor een toets. Ik zeg expres haalbare planning want daar gaat het vaak fout, uren zitten blokken is niet alleen vermoeiend en demotiverend maar je hoofd kan maar een beperkte tijd actief informatie opnemen. Kijk snel welke tips ik voor je heb!

Dagelijks huiswerkplanner

Oefeningen Executieve Functies Prioriteiten stellen en Plannen

Toets analyse

En vallen de resultaten tegen? Tijdens een toets analyse ga je na wat goed ging en waar ruimte is voor verbetering. Werkblad Toets analyse

Kien Kids – downloads, wil je weten wat de mogelijkheden of mis je een download? Laat het dan ook vooral weten. Misschien staat die wel in mijn computer. Bel dan of neem contact op middels het contactformulier.