Kindercoaching

Kindercoach Zwolle | Kinder- & Jongeren coaching voor ouder en kind, is bedoeld voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar oud. Door het kind letterlijk in zicht te hebben, kunnen eventuele negatieve patronen doorbroken worden. Tijdens de coaching sessie wordt het kind zich meer bewust van zijn gevoelens, gedachten en gedrag. Met behulp van opbouwende oefeningen, krijgt het kind de juiste vaardigheden aangereikt die nodig zijn om de gewenste situatie te bereiken.

Samen verder ontwikkelen

Het kind krijgt ruimte om zich verder te ontwikkelen en kan succeservaringen opdoen. Het zelfbeeld zal op een positieve manier versterkt worden, het kind komt weer in zijn kracht te staan en het zelfvertrouwen zal worden vergroot. Met als resultaat een positief, sterk en zelfbewuster kind! Als ouder ben je in het proces van grote waarde. Voor de veiligheid om tot verandering te kunnen komen maar ook kunnen kleine aanpassingen in de dynamiek van het gezin al tot veranderingen leiden.

Bij jongere kinderen komen de ouders en het kind samen. Bij ouderen kinderen kunnen de kinderen ervoor kiezen alleen te komen, de laatste 10-15 minuten sluiten de ouders aan. Zo krijgt het kind de kans om aan zijn ouders uit te leggen wat we gedaan hebben en waar we aan gaan werken. Ik krijg zo inzichtelijk of het kind de afspraken begrepen heeft. En jullie als ouders zijn meteen op de hoogte van de gemaakte afspraken.

Resultaat

Bij Kien Kids kindercoach Zwolle zijn de sessies individueel en op maat gemaakt, afhankelijk van wat de hulpvraag is. Doorgaans zijn 3-5 sessies nodig maar na elke sessie wordt er in samenspraak gekeken of er meer nodig is, of dat de sessie(s) voldoende resultaat hebben opgeleverd. Het is elke keer weer mooi te zien hoe snel er verandering komt.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je een afspraak inplannen? Bel dan of neem contact op middels het contactformulier.

Ervaringen

Lezen hoe anderen mijn hulp hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij de diverse coaching en bij de reviews.