Kindercoach

Kindercoaching bij Kien Kids is bedoeld voor kinderen van 4 tot 14 jaar oud. Door het kind letterlijk in zicht te hebben, kunnen eventuele negatieve patronen doorbroken worden. Tijdens de kindercoachingsessie wordt het kind zich bewust van zijn gevoelens, gedachten en gedrag. Met behulp van opbouwende oefeningen, krijgt het kind de juiste vaardigheden aangereikt die nodig zijn om de gewenste situatie te bereiken.

Het kind krijgt ruimte om zich verder te ontwikkelen en kan succeservaringen opdoen. Het zelfbeeld zal op een positieve manier versterkt worden, het kind komt weer in zijn kracht te staan en het zelfvertrouwen zal worden vergroot. Met als resultaat een positief, sterk en zelfbewust kind! Als ouder ben je in het proces van grote waarde, voor de veiligheid om tot verandering te kunnen komen maar ook kunnen kleine aanpassingen in de dynamiek van het gezin al tot veranderingen leiden.

De sessies zijn individueel en op maat, afhankelijk van wat de hulpvraag is. Doorgaans zijn 3-6 sessies nodig maar na elke sessie wordt er in samenspraak gekeken of er meer nodig is, of dat de sessie(s) voldoende resultaat hebben opgeleverd.