Vacature Toegepast psycholoog

Er is steeds meer bekend over hoogbegaafdheid en uitzonderlijk begaafdheid, er wordt uitgebreid gesproken over passend onderwijs voor deze doelgroep. Kien Kids denkt graag mee hoe die bekendheid verder uit te dragen en het kennisniveau binnen scholen en schoolgemeenschappen te verhogen. Dit begint bij het in kaart brengen van de talenten van deze kinderen zelf en daarom zoekt Kien Kids een toegepast psycholoog met affiniteit en opgebouwde expertise omtrent (uitzonderlijk) hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 4-14 jaar.

Wat ga je doen.

Je werkt met kinderen, jongeren en het systeem daar omheen (school, gezin, eventuele andere betrokkenen). De kern van je werkzaamheden zijn het doen van intelligentie onderzoek bij kinderen waarvan het vermoeden bestaat dat ze hoogbegaafdheid of uitzonderlijk begaafdheid zijn. Dit doe je middels de KIQT+ wiens meetbereik loopt van IQ 105 tot IQ 170. Daarnaast kunnen we de werkzaamheden uitbouwen zoals kind-, ouderbegeleiding en behandeling van complexere situaties.

We bieden geen standaard trajecten, dus je levert altijd maatwerk en bent hierin flexibel om écht aan te sluiten wat er op dat moment nodig is.

We bieden je de kans om met ons mee te groeien, om het kennisniveau in de regio te vergroten en mee te denken over manieren om dit te realiseren.

Praktische informatie

Wat: we zijn in eerste instantie op zoek naar iemand die op ZZP-basis werkt. Het aantal uren en de dagen dat je gaat werken is bespreekbaar. Wellicht dat we de uren en werkzaamheden op een later tijdstip kunnen uitbouwen.

Start: zo spoedig mogelijk/in overleg met jou.

Standplaats: Kien Kids te Zwolle.

Solliciteren kan middels een mail met je motivatie aan info@kienkids.nl. Wil je eerst graag meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nienke Rijkers Leur via 06 – 46 226 356. Voor meer informatie over Kien Kids kijk je op www.kienkids.nl.